Leveransen juli 2015

 

Z-kullen - livet återgår till det normala!

 

Zixten flyttade till Bunkeflostrand den 8 juli och slapp slåss med syskonen om gunst, leksaker mm. och fick ett alldeles eget knä att sova i hos Lillhusse

Zeven flyttade till Bjärnum den 11 juli och fick en alldeles egen spännande buske att snusa i. Och en egen kudde och egen "pibeanka"

Den 16 juli, åkte Zita med husse Göran till Västerholmen norr om Värmdö. Här skall det levas skärgårdsliv och den blivande matrosen fick prova in sin nya flytväst före avfärd.

Den 22 juli flyttade sista valpen Lukaz till sitt nya hem och livet för både Salza och hennes Husse, Matte och syster Iris återgick till det normala. Saknade Salza sina valpar? Nja! Hon var så jättenöjd med att alla hittade så fina nya hem och så mycket kärlek. Det var det allra allra bästa.

Den sista som flyttade var Lukaz.Han fick en hel vecka egentid med morsan Salza och fick leva i flock med Iris. han hann lära sig mycket. t ex "Sitt", gå i koppel och "Kom" och fick snusa på egen hand i buskarna i trädgården.

Det sista varje valp, här Lukaz, fick uppleva innan det var dags att åka var sitt livs första bad! Alla var jätteduktiga även om de nog tyckte det var skönt när det väl var över.

Ytterligare en lycklig Matte fick vi uppleva den 22 juli när Sophie från Lund kom för att hänta sin Lukaz. Rapporter som influtit berättar om en liten "kluns" som sköter sig alldeles förträffligt och om en Matte som med höga ambitioner skall hjälpa Lukaz att blir en riktig Lundahund.

Uppdaterad

150727

 

 

 

Tel: +46 413 256 60

Epost: per.mikael@tidservice.se

Eva & Per Mikael Sternberg

Brisvägen 4, 243 35 HÖÖR